Torpan B-pojat etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo, joukkueen kotipaikka on Munkkiniemi, Helsinki ja pelattava sarja 3. divisioona. Joukkueeseen kuuluu 15 jäsentä ja kalenterissa on 4 tulevaa treeniä tai peliä.

Liity mahtavaan joukkueeseemme ja kehity vauhdilla koripallossa! Olemme Torpan B-Pojat ja Eteläisen Alueen 3. divisioonan hopeamitalistit. Treenaamme 3-4 kertaa viikossa Länsi-Helsingissä; kotikenttämme on MYK eli Munkkiniemen Yhteiskoulu.

Meillä saat laatuvalmennusta, otamme mukaan myös vasta-alkajat (mitä muut eivät enää tällä tasolla tee) ja saat harjoitella kivassa porukassa, erinomaisissa harjoitusolosuhteissa ja kohtuullisin kustannuksin. Alkuun tarvitset vain koriskengät ja koon 6 pallon sekä runsaasti intoa tutustua tähän hienoon lajiin.

Jos kiinnostuit, ota heti yhteyttä niin saadaan hyvä harrastus aluille.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 6 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.