Torpan B-pojat etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo, joukkueen kotipaikka on Munkkiniemi, Helsinki ja pelattava sarja 3. divisioona. Joukkueeseen kuuluu 17 jäsentä ja kalenterissa on 53 tulevaa treeniä tai peliä.

Liity mahtavaan joukkueeseemme ja kehity vauhdilla koripallossa! Olemme Torpan B-Pojat ja Eteläisen Alueen 3. divisioonan hopeamitalistit. Treenaamme 3-4 kertaa viikossa Länsi-Helsingissä; kotikenttämme on MYK eli Munkkiniemen Yhteiskoulu.

Meillä saat laatuvalmennusta, otamme mukaan myös vasta-alkajat (mitä muut eivät enää tällä tasolla tee) ja saat harjoitella kivassa porukassa, erinomaisissa harjoitusolosuhteissa ja kohtuullisin kustannuksin. Alkuun tarvitset vain koriskengät ja koon 6 pallon sekä runsaasti intoa tutustua tähän hienoon lajiin.

Jos kiinnostuit, ota heti yhteyttä niin saadaan hyvä harrastus aluille.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 2 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Torpan B-pojat: kokoonpano